HallgatóinknakKedves Hallgatók!

A TTK Matematikai Intézetében 2023. január 13-tól külön ügyintézőhöz fordulhatnak tanulmányi ügyekben. Kolléganőnk, Ráczné Tanai Anita a matinttanulmanyi@ttk.elte.hu e-mail címen érhető el.

Kérjük, forduljanak hozzá bizalommal.

Ügyfélfogadás: hétfő és szerda 10:00 – 12:00

Déli épület 3.623-as iroda

Telefon: (+36 1) 381 2202/8437-es mellékHírek:

 • Mesterszakos tájékoztatók– Tájékoztatót tartunk az Intézet mesterszakjairól 2024. január 26-án pénteken délután 2 órakor a 3.218-as teremben.
  A szakokról az oktatási bizottságok vezetői adnak tájékoztatást: Király Tamás -Alkalmazott matematikus szak, Arató Miklós és Kovács Erzsébet (Corvinus)-Biztosítási és pénzügyi matematikus szak, Ágoston István- Matematikus szak. Ezen kívül az érdeklődők meghallgathatják a jelenlegi, illetve korábbi mesterszakos hallgatókat is.
 • Záróvizsga- és felvételi bizottságok 2023-2024 tanév tavaszi félév itt.
 • Tájékoztató a 2023-2024 tanév tavaszi  záróvizsgájéval kapcsolatos határidőkről itt.
 • 2023-2024 tanév tavaszi félév záróvizsga-időpontok helyszínekkel itt.
 • FONTOS!
  A szakdolgozatokat csak elektronikusan kell benyújtani a Neptun rendszerben, (papír alapon nem kell leadni), illetve az intézeti honlapra is fel kell tölteni a https://www.math.elte.hu/thesisupload linken. Kérjük, hogy  az intézeti honlapra történt feltöltésről küldjön egy tájékoztató emailt a matinttanulmanyi@ttk.elte.hu email címre (a levél tartalmazza a szakdolgozó nevét, szakdolgozat címét és a témavezető nevét).
  Határidő: 2024. június 5. 16:00 óra
 • BSc szakirány-választó fórum (2021. június 11): videó megtekinthető itt
 • Felvételivel kapcsolatos információk: felveteli@ttk.elte.hu
 • A biztosítási és pénzügyi matematika mesterképzés felvételi vizsgáját idén a BCE szervezi.
 • A záróvizsgákra jelentkezés határideje: 2024. február 28.  (A Neptun tanulmányi rendszerben).

BSc záróvizsgákkal kapcsolatos további információk: https://ewkiss.web.elte.hu/html/MatBSc2017/BSc_tajekoztato_2018.html#zv

Alkalmazott matematikus Msc új tárgyakkal bővített záróvizsgatárgyak listája és kérdéslistája. Az Alkalmazott matematikus MSc szakon záróvizsgázó hallgatóknak a választott záróvizsgatárgyak listáját  2024. január 3-ig kell elküldeni e-mailben Király Tamás (tamas.kiraly@ttk.elte.hu) részére.

 • Kitöltendő jelentkezési lap a választott záróvizsgatárgyak megadásához: docx, pdf

Matematikus MSc záróvizsgatárgyak listája. Matematikus MSc szakon záróvizsgázók a választott tárgyaikat  küldjék el e-mailben Ágoston István  (istvan.agoston@ttk.elte.hu) és másolatban Csikós Balázs (balazs.csikos@ttk.elte.hu) részére.

 • Kitöltendő jelentkezési lap a választott záróvizsgatárgyak megadásához: docx, pdf

Biztosítási és pénzügyi matematika vizsgakérdései:

Tanárszakosok záróvizsga és szakdolgozat leadás  ügyében tájékozódjanak a TKK honlapján: https://tkk.elte.hu/category/elerhetosegek/
 A szakdolgozatokat a tanárszakos hallgatóknak ugyanúgy nem kell kinyomtatva leadniuk, csak a Neptunban feltölteniük.  Az online eljárásrendekről mind a szakdolgozattal mind a záróvizsgával kapcsolatosan a tájékoztatót rövidesen megküldi a TKK.

A TKK elérhetősége addig is: szakzaras@tkk.elte.hu – Telefon: 411-6500/4933 mellék.

Képzésenkénti információk

BSc képzés

(Osztatlan) matematikatanári szak

Mesterképzés